Csapattagok

"Én nem kívánom senkitől,
hogy csudás dolgot tegyen,
de joggal kívánom mindenkitől,
hogy mindig ember legyen.."
(Ady)
 
alpes rafting túravezetők 01Nagy "Kutya" László
Cégtulajdonos, túravezető
 • IRF ww V Safety Kayak Guide
 • IRF ww III Trip Leader (raft, in-line raft)
 • IRF ww V Raft Guide
 • Alpin technikai mentésirányító
Laci 2007-ben ötödször is megnyerte a magyar rodeo kajak bajnokságot. Ezzel messze ő a legeredményesebb hazai vadvízi kajakos. Egy igazi technikai "sportzseni"!!!
Emellett extrém kajakozik, ejtőernyőzik, íjászkodik, hegyet és sziklát mászik és igyekszik mindent kipróbálni ami extrém.
Miután meghallgattad az evezés előtti biztonsági és gyakorlati eligazítását, úgy fogod érezni, mindent tudsz a vadvízről és már alig várod, hogy kipróbáld...
Laca rendelkezik azzal a kivételes képességgel, hogy tudását átadja azoknak akik vele eveznek, ezért előfordulhat, hogy kezdőként érkezel hozzánk a hétvégére és "szakértőként" távozol....
Amikor expedícióra, örömevezésre jön halvány lila fogalma sincs merre járunk - na jó az országot tudja :-) , viszont a vízen való fegyelem, biztonság betartásában a legjobb!!! Ő a csapat "safety man"-je, mindig mindenre gondol!
 
 
alpes rafting túravezetők 02Ballai "Compó" Tamás
Cégtulajdonos, túravezető
 • IRF ww V Safety Kayak Guide
 • IRF ww III Trip Leader (in-line raft)
 • IRF ww III Raft Trip Leader
Tamás, a legjobb társ és barát.. Nyert eddig magyar rodeó bajnokságot és többször volt dobogós. Szlalom válogatottságát hihetetlen terhelhetőségének, technikai tudásának, és kitartásának köszönhette.
Háta mögött néha "Duracell nyuszinak" hívjuk, mert képes megállás nélkül evezni akkor is amikor mindenki más már a fülén is szedi a levegőt....
Az túrák szervezése, levezénylése mellett extrém kajakozik, mountain bike-ozik, íjászkodik, freeride síel, a lovaktól sem fél, sőt gyakran fel is ül rájuk. Ismerkedik az ejtőernyőzés, és a sziklamászás szépségeivel is.
Tamás az Alpes-Rafting nagy szervezője, a hétvégi túrák közötti időt is aktívan tölti, folyamatosan tervez és intézkedik és a túrák résztvevőit ellátja a szükséges információval.
Folyamatosan expedíciókat, örömevezéseket szervez a csapatnak.
Túrákon pörgős, lendületes stílusára hangolódva, csak este érzed, hogy mennyit is mozogtál aznap:)!
 
 
alpes rafting túravezetők 03Dávid "Kócos" Balázs
Túravezető
 • IRF ww II In-line raft Guide
 • IRF ww III Guide
Balázs nem a Calvin Klein modellje, hanem az Alpes-rafting egyik túravezetője, mivel túl okos ahhoz, hogy bio díszlet legyen. 14 éves kora óta kajakozik és minden sportot kedvel, amihez kitartás, és tudás egyaránt szükséges, éppen ezért választotta a szlalom kajakozást is, hiszen a természet ereje csak a figyelem és az erő kombinációjával küzdhető le.
Mint minden túravezető, Kócos is imádja a természetet és a természetességet, kedvességével pedig mindenkit levesz a lábáról.
Ha lenne benned némi félelem, akkor elég, ha mellette hajózol, mert attól a nyugalomtól, amit magából sugároz, azonnal biztonságban érzed majd magad...
 
 
alpes rafting túravezetők 04Vituska "Bunny Girl" Ildikó
Túravezető
 • IRF ww II Training Guide
"Nyuszilány" kétség kívül a csapat legattraktívabb tagja, ha már meguntad a sok  "Adonisz" túravezetőt, akkor helyedben én rá vetnék egy pillantást.. Őszinte mosolya, rendkívüli élet és sportszeretete azonnal kizökkent a legmélyebb fáradtságból is! Ja és mellékesen nem is evez/kormányoz rosszul. Sőt!
A vadvízi túravezetések mellett az egyik női raftcsapat tagja, a sárkányhajós élet "közismert" figurája, de szabadidejében a túrázást, a snowbordozást, és a vízipipázást sem veti meg.
Barna hosszú haj, nagy boci szemek, erős vállák - ha ezeket látod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Nyuszilánnyal állsz, vagy épp evezel szembe:)
 
 
alpes rafting túravezetők 05Jenei "Sparrow" Sándor
Segédtúravezető
 • IRF ww II Safety Kayak Guide
 • VTMSZ ww III Training Guide
Sparrow 2007-ben csatlakozott csapatunkhoz zöldfülűként, de kitartása és hatalmas munkabíró képessége eljutatta oda, hogy 2008-tól segéd-túravezetőként segítse csapatunkat, 2011-től pedig már teljes értékű túravezetőként!
Akár csak mi, szereti a természetet, a jó bulikat. Laza stílusa mindenkit lehengerel, Ő minden gondodat megoldja, ha más nem ráparázik vagy elüti egy jó viccel...:)
 

alpes rafting túravezetők 06Agócs Zoltán "Kapitány"
Túravezető
 • IRF ww II Raft Guide
Kapitány hasít az üzleti életben és a vizen egyaránt. Az evezés szeretete,  kitartása példaértékű. Kajakban és raft kormányosként is megállja a helyét. Nevéhez méltó tekintélyes megjelenése,  szakálla,  mély hangja mindig meghozza a kívánt hatást. 
Síkvizi tapasztalatait pár évvel ezelőtt kezdte kamatoztatni csapatunknál,  mostanra tapasztalt vadvízi rókának számít,  igaz barát,  akire mindig lehet számítani. 
Mindhárom fiát megfertőzte a vadvíz szeretetével,  így az utánpótlás egyik alappillére az ő családja.. 
Színes egyénisége,  megszámlálhatatlan tengeri kalandja csoportot gyűjt köré az esti Grill partikon...
 

alpes rafting túravezetők 07Agócs Máté" Kiskapitány"
Túravezető
 • IRF ww III Raft Guide
Kapitány fia. A kajakozás szerelmese. Elképesztően jó kajakos,  a fizika törvényei nem mindig érvényesek nála. 
Kizökkenthetetlen nyugalma,  csendes humora miatt mindenki elsőre megkedveli. Dög jóképű,  ezt (is) persze Kapitánytól örökölte. :) 
WW. V-ös tapasztalatai miatt egy túrán nincs olyan helyzet,  ami zavarba hozná. 
Mindenkinek ilyen gyereket... :)