Csapatunk

Vadvízi kajakoktatásFolyamatosan keressük képességeink határait, majd kitoljuk vagy csak épp átlépjük őket, legyen szó vadvízi evezésről, magas hegyekről, repülésről, ejtőernyőzésről.
 
Többéves tapasztalattal rendelkezünk kalandprogramok vezetésében, különböző csoport-helyzetek kezelésében.
 
 A sport állandó kihívást jelent számunkra. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy sikersen regálhassunk a környezeti kihívásokra. Nagy gyakorlatunk van vadvízi evezésben, hegyi kerékpározásban, magashegyi túrázásban, sziklamászásban, tengeri kajakozásban, ejtőernyőzésben.

Minden évben több alkalommal evezünk olyan folyókon, melyeknek megevezése a képességeink határát súrolja.
Így jutottunk el több alkalommal Olaszországba, Svájcba, Norvégiába és Korzikára. Expedícióinkról írásos beszámoló az "Expedíciók, kalandok" oldalon található, rengeteg fényképpel.

Igyekszünk minden alkalommal feljebb tenni a lécet, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk a velünk túrázóknak.

Mi a természet megszállottjai vagyunk, így nagy-nagy szeretettel kalauzoljuk el az embereket a tanulságos utazásokra, abban a biztos tudatban, hogy életre szóló élményekkel és hasznos tapasztalatokkal, az aktív hétvégétől teljesen feltöltődve térnek haza.

Tudj meg többet az Alpes-Rafting csapat tagjairól a "Csapattagok" oldalon.
 
Vadvizi kajakozásvadvizi evezés Ausztria
Vadvizi evezés SzlovéniaVadvízi evezés Szlovénia
rafting Ausztriarafting Szlovénia
Családi rafting AusztriaCsaládi rafting Szlovénia
extrém rafting túrák