Vendégkönyv

2017-09-05
Hőzső Attila
Sziasztok,

Ezúton is szeretném megköszönni a 15 fős csapatunk nevében a jó szervezésben, rugalmasságban, segítőkészségben, profizmusban gazdag rafting hétvégét! Nyugodtan mondhatom hogy maradandó élmény volt annak is aki szereti/falja az adrenalint és annak is aki kicsit félősebb mert mindenki igénye szerint lett elhelyezve a csónakokban, A túra során pedig profi segítséget kaptunk minden túravezetőtől azonnal, így semmi gond nem volt. Eldöntöttük, hogy családjainkkal is vissza fogunk hozzátok térni később:)

Köszi még egyszer, további balesetmentes evezést, jó egészséget és sok üzleti sikert kívánunk az egész csapatotoknak! Csak így tovább:)

Üdv: Attila
2017-08-03
Szombati Péter
Kb a nyolcadik hétvégênket töltöttük veletek, és bátran kijelenthetem, az Alpes-Rafting csapata cseppet sem vett vissza a szolgáltatás színvonalából, a befektetett energiából! Sőt a buszos transzfer egy zseniális húzás. 2017 után is csak Veletek!

Előzmény: Szombati Péter [#21]
2017-08-03
Szombati Péter
:)
2017-07-04
Ballai Tamás

Kedves Zoltán!

Örülünk, hogy jól érezték magukat, és érdemesnek tartják az élmények megosztását másokkal:)! Előre is köszönjük szépen! Szoktak készülni akció képek is túra közben, amit hiányolt, erre most sajnos technikai okok miatt nem került sor, leközelebb remélhetőleg nem marad el 1-2 habokkal körbe ölelő kép sem...:) Amúgy a túravezető "hivatalos" dolga a csoport biztonságos kísérése, segítése a vízen, és amennyiben a túravezetők létszáma megengedi, akkor valamelyik tud fotózni a kritikus zúgóknál is. Saját kamerát mindig lehet hozni, direkt ezért vannak olyan bukók is, melyeken fenn vannak a rögzítési lehetőségek! Visszatérésükig, ajánláshoz kérem szépen használják a honlap, illetve a facebook oldalunk egyéb akció képeit! Több víz mindig jöhet, kívánom hogy legyen benne részük...:) Várjuk vissza Önöket!

Fehér vizet, Alpes-rafting csapataElőzmény: Ferencz Zoltán [#18]
2017-06-27
Ferencz Zoltán
2017.06.24-25-n volt szerencsém a feleségem munkatársaihoz csatlakozva egy csapatépítő hétvégi kiránduláson belül eljutni egy alpesi Salsa-rafting túrára. Már a hely szépsége magával ragadott, ezt tovább fokozta a túravezető "Kapitány", vagyis druszám Zoltán-, valamint a közvetlen és barátságos családja - felesége és a három nagyszerű fia, akik felkészítettek testben és lélekben, hogy valamennyire alkalmasak legyünk többnyire zöldfülűekként ebben a sportágban. Feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk, és bízom benne, hogy még visszatérünk és "terjesztjük az igét" baráti köreinkben. Egy dolog elmaradt, ami hozzájárulhatott volna ahhoz, hogy képekben bemutassuk ismerőseinknek a saját élményeinket raftingolás közben, ugyan készültek képek a megállóknál, de ezek nem a raftingolást örökítették meg, ezt hiányoltuk. Következő alkalommal biztosan viszek saját kamerát, de ez úgy gondolom, hogy a túrát szervezők feladata kell(ene) legyen. Remélem a következő alkalommal ez meglesz. Összességében meg minden lehetőség adott a jókedvhez, csak hozzáállás kérdése. Sok sikert és magasabb vízállást ????.
Üdvözlettel: Ferencz Zoltán, Szombathelyről.
2016-08-02
Baksa Zsolt
Kedves Laci és Máté !

Két nap rafting és via ferrata erejéig voltunk veletek gyönyörű környezetben. Köszönjük a nagyszerű élményeket, szervezést.
Ahogyan személyesen is mondtam: úgy vitettek minket extrém helyekre, hogy közben folyamatosan biztonságban érezhettük magunkat. Minden szempontból profi túravezetők vagytok, mindenkinek ajánlom a csapatotokat.
2016-07-10
Illés Gabriella
Kedves Laci és Tamás!

Megkésve bár, de annál nagyobb lelkesedéssel köszönjük meg a júniusi tengeri kajaktúrát! Nagyon jól éreztük magunkat, ami a remek szervezésnek, a jó társaságnak, a profi túravezetöknek váljék dicséretére. Jövöre veletek ugyanitt?

Gabi-István
2016-06-18
Sallai István
Kissé megkésve, de törve nem, pár héttel a csodás hétvégénk után szeretném én is megköszönni a csodás hétvégét. Nagyszerű volt a vadvizi evezés egy fánkban, de ami a legnagyobb élmény, az a via ferráta volt. Bár nehezen jött össze, viszont nagyon nagy jó időt és terepviszonyokat fogtunk ki. Ezúton köszönöm a rugalmasságotokat, és a szaktudást ami által jól és biztonságba érezhettük magunkat!
2016-06-08
Horváth Balázs
Sziasztok!

43 év, sok kontinens, rengeteg ország, kalandok sora mögöttem - de soha nem írtam egy hétvége után a szervezőknek gratuláló es köszönő levelet. Most megtörtem....:-)

Nagyszerű hétvége volt, nem volt különösebb elvárásom a rendezvénnyel kapcsolatban. Ami nekem sokat számít, az a pontos szervezés, odafigyelés es őszinte örömadás - semmi számítás, csakis természetesség. Ez nektek szívből jött amit külön köszönünk.

Mi visszamegyünk, az tutttiiii. Köszi mindent.

Horváth család
2016-06-06
Körmendi Eszter
Sziasztok!

Nagyon köszönünk mindent, nagyon kerek volt a hétvégénk, mindenki szuperul érezte magát!

Én azt hittem nem lehet olyan közös programot szervezni 14 embernek 2 napon át, ami mindenkinek tetszeni fog és jól érzi magát, de NEKTEK ez mégis sikerült!

Gratulálok!

Tegnap este hazaérve már a képekkel együtt arról mentek a köremailek, hogy mikor és milyen formában látogatunk meg titeket legközelebb:) (nagy családos, gyerekekkel közös evezés biztosan lesz!!!!!!!!!! Laci, szenzációs ahogy kezelted őket!

Terjesztjük jó híreteket!

Remélem lesz még sok ilyen közös élményünk veletek!
Üdv!
2016-05-24
Vörösmarthy Kata
Ezúton szeretnénk mi is megköszönni az Alpes csapatának a fantasztikus élményeket, a barátságos, családias légkört, amelyben eltölthettük ezt a tényleg tökéletes hétvégét. Kata és István
2016-05-24
Ballai Tamás
Örülünk neki, hogy ennyire jól éreztétek magatokat. reméljük, hogy lesz szerencsénk egyéb közös kalandokhoz is. Szeretettel, barátsággal, és kihívásokkal teli napokkal várunk vissza Titeket:)! fehér vizet, Alpes csapata
2016-05-23
Pásztohy Júlia
Köszi, hatalmas élménnyel gazdagodtunk a hétvégén! Ezt annak ellenére mondom, hogy mindkét napon megfürödtem a hűs Salzában :) Szuper volt a szervezés, igazán jól vigyáztak ránk, nagyon baráti volt a hangulat a szervezőkkel, a grillpartis kaja is isteni volt, csak ajánlani tudom az egészet mindenkinek!
2016-05-23
Czinderi Gábor
Vannak ritka percek, órák, amelyek tökéletesek. És csak igen ritkán lehet ilyen egy egész hétvége, de ez a mostani TÖKÉLETES volt.
Két nap alatt két pipa a bakancslistán: rafting egy négyes fánkban, másnap klettersteig Hochkar felett.
Köszi az élményt, és köszi a profizmust, amitől biztonságban élvezhettük a látványt, a mozgást és a hangulatot.
Csuda volt, és szerintem még lesz is :)
Köszönjük
Czinderi Család

2016-05-04
Tőtös Szilvia
Pár éve már, hogy voltam Veletek rafting túrán, de még mindig jó szívvel emlékszem vissza rá. Köszönöm Nektek a szép emléket. :-)
2016-04-23
Chrobák Gergely
Nagyszerű emberekkel igazán szép 2 napot töltöttünk el az Alpes-rafting csapattal.
Profi hozzá állás, profi szervezés, de a szavak helyett beszéljen ez a kis videó:
https://youtu.be/yBUzaYAii7s
Ami sajnos a licensz jogoknak köszönhetően lehet hogy csak számítógépről megy.
2016-04-22
Kovács Katinka
Minden várakozásunkat felülmúlta a 2014-es rafting túránk Veletek. Gratulálok Nektek fiúk, maximális biztonságban voltunk a vízen , a csapat lánytagjai előtt is megemelem a kalapom. Igazi profi szervezés volt. Reméljük idén újra kipróbálhatjuk a vadvízi evezést!
2016-04-22
szombatipeti
Compi, Laca, ha ide írok valami mézesmázast, nyerhetek? Már akkor nyertem mikor megismerkedtünk;)
2016-04-22
Ballai Tamás
Szeretettel köszöntünk megújult honlapunkon:)!

Reméljük, hogy továbbra is átlátható, felhasználóbarát honlapot sikerült létrehoznunk honlapfejlesztésben élenjáró barátainkkal.

Kíváncsisággal várjuk a bejegyzések széles skáláját honlappal, túráink színvonalával, életérzésekkel kapcsolatban....

Kellemes böngészést, vidám túrákat kívánunk minden régi és új vendégünk számára:)

Fehér vizet,
Alpes csapata
2016-04-21
Rólunk mondták - 2014-2015-ben
Megtaláltam amit kerestem! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én biztos ,hogy megyek máskor is de csak VELÜK!!! Alpes Rafting a kiráááálllyyy!

Először vettünk részt rafting túrán, és számunkra igen nagy élmény volt. Az időjárás valóban hagyott némi kívánnivalót maga után, de ez nem szegte kedvünket.

Nagyszerű hétvége volt, még egyszer köszönünk mindent! A családi rafting gyerekekkel zseniális ötlet volt!

Voltam már más céggel is raftingolni, de azok a kanyarban sincsenek ...

Tegnap raftingoltunk veletek a salza folyón. ... A hétvégi utolsó raftingért külön köszönet...a fehér habok elvarázsoltak

Sziasztok! Nagyon állat volt! Izgalmas és kalandos! Profi csapat,jó társaság és ha nem figyelsz még meg is házasítanak ...

Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt az idő, szuper a túra! Köszönjük!

Fantasztikus élmény volt! Sosem felejtem el! Köszi!

Mennyire jó volt!...El nem tudom mondani!

Az jó, hogy itt is egyenlőek vagyunk mindannyian! J mehogy van 7adminosz J

extramegagigabrutálhiperszuperbig like!

Annyira szeretnék megint menni! Remélem, pár hónap múlva megint tudok! Szuper volt, srácok!

Király volt nagyon, srácok! Ti vagytok a legjobbak! Jövőre megyük megint!

Már mondtam a férjemnek, hogy menjünk legközelebb is! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!

Meseszép volt a táj, izgi a túra! Hamarosan találkozunk újra!

Annyira jól éreztem magam, már most fordulnék vissza J Fantasztikusak vagytok!