https://www.traditionrolex.com/46

Alpes Rafting - MTB Salzához

MTB Salzához

Csukd be a szemed és képzeld magad a természet közepére, ahol csak Te vagy és a hegyek. Amennyiben vágysz a természet szabadságára és szeretnél megismerkedni az érintetlen steiermarki hegyek magával ragadó hamisítatlan, vadregényes tájával, akkor gyere, tarts velünk és éld át a természet adta szabadságot!
 
Mountainbike túráink völgyek mélyén, hegycsúcsokon keresztül, az "üveghegyen is túl" haladnak, miközben csak egyszer-egyszer csillannak fel a civilizált élet jelei hütték és mézeskalács házikók formájában.
Az egész hétvégédet mesebeli tájakon, jó levegőn, jó társaságban, jó hangulatban töltheted velünk. Számtalan útvonal közül választhatunk, mind szintkülönbség, mint útvonal hosszát tekintve. A választható útvonalak 85%-a erdőben, kiépített murvás utakon halad, többi aszfalt úton.
 
A mountain-bike túrák minimális mountain-bike ismereteket és átlagos fizikai kondíciót igényelnek.
A túra 2 napos, hétvégi program. Mindkét nap 1-1 túrát tartalmaz. Túráink között igénytől függően mindenki megtalálhatja számítását, a könnyed nyugodt környezetben, folyóparton tekeréstől, a kihívásokat jelentő hegyek meghódításáig.
 
A kihívások legyőzése, számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagítja életünket:

  • Utolérhetetlen kilátás 1300-1700 méteres magasságból a steiermark-i hegyekre
  • Hegyi hütték, tisztások, ahol felfrissülhetünk, elfogyaszthatjuk a magunkkal vitt elemózsiánkat, a létező legnagyobb csendben, a természet dallamát a madarak szolgáltatják
  • Utunk során megcsodálhatjuk a különleges szépségű gams-i kanyont (ahol kirándulhatunk is, kb.15 perc), vagy St. Galleinsten várát
  • Rendszerint találkozunk őzekkel, zergékkel, vadnyulakkal

Amennyiben mountain-bike túráink után még mindig maradt energiád és időd, remek gyalogtúra lehetőségek közül választhatsz:

  • Itt található Ausztria egyik legnagyobb vízesés sorozata a Wasserloch.
  • A számtalan vízesés különleges szépsége felejthetetlen élményt nyújt mindazoknak, akik részt vesznek ezen a gyalogtúrán.
  • Ízelítőnek nézd végig régebbi túrákon készült képeinket: Wasserloch Galéria
  • Gyerekekkel túrázók rövid autózással juthatnak el egy vízi vidámparkba, ahol gyerekek és felnőttek együtt fedezhetik fel a park izgalmas játékait, sporteszközeit.
  • A vidámparkról képeket a Vidámpark galériaban találsz.
  • Palfau-tól 8 km-re, Lassing-ban található egy tanösvény. Kb. 2,5 km-es séta egy kis folyócska csodaszép völgyében, közben megismerheted hogy éltek és dolgoztak az alpesi favágók. A túra végén egy kellemes étteremben feltöltheted az energia tartalékaidat vagy leöblítheted a túra porát finom csapolt sörrel.

Hasonló aktivitások

https://www.traditionrolex.com/46