https://www.traditionrolex.com/46

Alpes Rafting - Alp-S Kft. csapata vizsgázott VTMSZ és IRF túravezetők

Alp-S Kft. csapata

Folyamatosan keressük képességeink határait, majd kitoljuk vagy csak épp átlépjük őket, legyen szó vadvízi evezésről, magas hegyekről, repülésről, ejtőernyőzésről. Többéves tapasztalattal rendelkezünk kalandprogramok vezetésében, különböző csoport-helyzetek kezelésében.
 
 A sport állandó kihívást jelent számunkra. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy sikersen regálhassunk a környezeti kihívásokra. Nagy gyakorlatunk van vadvízi evezésben, hegyi kerékpározásban, magashegyi túrázásban, sziklamászásban, tengeri kajakozásban, ejtőernyőzésben. Minden évben több alkalommal evezünk olyan folyókon, melyeknek megevezése a képességeink határát súrolja.

Így jutottunk el több alkalommal Olaszországba, Svájcba, Norvégiába és Korzikára. Expedícióinkról írásos beszámoló az "Expedíciók, kalandok" oldalon található, rengeteg fényképpel.
Igyekszünk minden alkalommal feljebb tenni a lécet, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezáltal a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk a velünk túrázóknak. Mi a természet megszállottjai vagyunk, így nagy-nagy szeretettel kalauzoljuk el az embereket a tanulságos utazásokra, abban a biztos tudatban, hogy életre szóló élményekkel és hasznos tapasztalatokkal, az aktív hétvégétől teljesen feltöltődve térnek haza.

Csapattagjaink

Az Alp-S KFT 2003-ban alakult, A tulajdonosok és a túravezetők vizsgázott IRF, és Emergency First Respond túravezetők.

Nagy "Kutya" László
Cégtulajdonos, TripLeader túravezető
Dávid "Kócos" Balázs
TripLeader túravezető
Agócs "Kapitány" Zoltán
Túravezető, Vezető Alpes kritikus
Sárosi "Watson Doktor" Balázs
Túravezető, Alpes Szanitéc
Agócs "Dave" Dávid
Túravezető, Felcser növendék
Agócs "Kölyökzsiráf" Ádám
Segéd túravezető, Tanuló
Vituska "Nyuszilány" Ildikó
Segéd túravezető, esti finomságok Chéfje
Czömpöly " Jonastein" Tamás
Segédtúravezető, Driver
Gimesy Piroska
Csapat segítő

https://www.traditionrolex.com/46