Videók

Soca rafting

Egy kis alpes adrenalin Szlovéniában, Soca folyón rafting, canyoning, zippline, egyebek :):)

ALPES RAFTING egyéb

Videók az Alpes-rafting életéből. Hangulat, bázis, környezet bemutatása. Milyen is egy jó salza rafting túra feeling, helyszíne

Alpes túrázók által készített rafting videók

Mindig szivesen vesszük, ha túráinkon készült videókat túrázóink összevágják, és megosztják velünk:)!

Családi rafting Ausztria

A családi rafting gyerekekkel Ausztriában egy biztonságos módja, annak hogy felnőttek és gyerekeik újabb különleges élménnyel gazdagodjanak. Nagy 6-8fős raftokban vágunk neki a vadvízi evezésnek, melyet vizsgázott túravezetőink irányítanak. Garantáltan felejthetetlen családi élmény lesz:). Nyáron a legideálisabb, amikor meleg az idő, és a gyerekek szívesen mennek a hidegebb vízbe is:)

Salza rafting - 2013 szeptember 14-15

Salza rafting - 2013 szeptember 14-15
Egy remek videoklipp sisakra rögzített kamerás felvételből vágva. Jól visszaadja, hogy milyen a vadvízi evezés életérzése. Köszönjük Levente!

Loferbach - Tirol, 2013-09-28

2013 szeptember 28.-án Ballai Tomi és Bárdos Ádi zúzott egy jót a Loferbach folyón

Korzika, 2011 tavasza

Laca, Compó és Kreol 2011 tavaszán Korzikán hangolt az idényre. Sisakra szerelt kamerákkal, helyenként több szemszögből vették fel az izgalmasabb helyzeteket, a végeredmény fantasztikus lett.

Túráinkon készült videók

Ha még nem voltál velünk túrázni, akkor az alábbi rövidfilmek segítségével bepillantást nyerhetsz a túrák hangulatába. Ha már túráztál velünk, akkor az is előfordulhat, hogy a videók egyikén magadat látod...

Egyéb filmek

Ezeken a filmeken az Alpes csapat tagjai láthatóak, nem kifejezetten raftingozás közben, hanem minden "egyéb" közben... :-))